Dagdas novada pašvaldība paplašina sadarbības partneru loku

foto: Dagdas novada pašvaldība
foto: Dagdas novada pašvaldība

21. februārī tika noslēgts sadarbības līgums starp Dagdas novada pašvaldību un Daugavpils Universitāti (DU). Sadarbības iniciators ir novada domes priekšsēdētājs Viktors Stikuts. Par to informē Dagdas novada pašvaldība. 

Tikšanās laikā Dagdas novada priekšsēdētājs Viktors Stikuts un Daugavpils Universitātes rektors Arvīds Barševskis parrunāja sadarbības iespējas vairākas sfērās – meža teritoriju un ūdens tilpņu izpēte, tūrisma taku izveide, DU Mākslas un dizaina katedras potenciāla izmantošanu, kā arī studentu prakšu īstenošanu.

Pēc līguma parakstīšanas V.Stikuts iepazīstināja DU rektoru A. Barševski ar jaunajiem novada tūrisma objektiem - Jaundomes vides izglītības centru un ekspozīciju zāli un Vides izglītības un kultūras centru „Ķepa”.

Dagdas novada pašvaldībašī gada janvārī ir noslēgusi sadarbības līgumu arī ar Rēzeknes Universitāti par novadam aktuālu tautsaimniecisku, kultūras un izglītības pasākumu, studējošo prakšu un diplomdarbu realizēšanu.

Jau šajā vasarā notiks ekoloģiski ģeogrāfiskā ekspedīcija, tiks veidoti eksponātu apraksti Jaundomes vides izglītības centra un ekspozīciju zāles un Vides izglītības un kultūras centra „Ķepa” ekspozīcijām. Savukārt, programmas „Apģērba projektēšana un dizains” studenti Vides izglītības un kultūras centra „Ķepa” video un semināru zālei projektēs un iekārtos interjeru.
 


Написать комментарий