Daugavpils orientieristi iegūst pasaules čempionāta medaļas

foto: 900igr.net
foto: 900igr.net

No 11. līdz 17. februārim Madonas novada Smeceres sila trasē norisinājās pasaules čempionāts veterāniem un junioriem, Eiropas čempionāts pieaugušajiem un jauniešiem ziemas orientēšanās sportā. Par to informē pašvaldības portāls.

Divas medaļas ieguva Daugavpils veterāni. Nedēļas garumā Madonas apkārtnē norisinājās plaša mēroga orientēšanās sacensības, kurās startēja arī vairāki Daugavpils pārstāvji. Vislabākos sasniegumus mūsējie guva pasaules čempionātā veterāniem. Savā vecuma grupā (W35) trešo vietu, tikai pusminūti atpaliekot no otrās vietas, ieguva Ļubova Pavļukova. Šajā pašā grupā vīriešiem 13 sportistu konkurencē otrais bija Vitālijs Zilis, pārliecinoši apsteidzot tuvākos sekotājus.

Derētu atzīmēt arī gados jaunā Jevgēņija Daņilova startu, kurš pirmo reizi tika Latvijas izlases sastāvā Eiropas čempionātā jauniešiem. Lai arī šoreiz godalgotas vietas netika izcīnītas, toties tika gūta vērtīga pieredze. Plašāka informācija par sacensībām:
www.esoc2013.lv

Jau šajā nedēļas nogalē 2. un 3. martā Mežciemā norisināsies Daugavpils pilsētas čempionāts orientēšanās ar slēpēm. Papildinformācija www.okstiga.com.


Написать комментарий