Drīz sāksies jauniešu reģistrācija atalgotam darbam vasaras laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, arī šogad Daugavpils pilsētas domes nodarbinātības programma dod iespēju visiem pilsētas skolēniem saņemt atalgotu darbu vasaras laikā.

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Irēna Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka jauniešiem no 15 līdz 19 gadiem reģistrācija uz darbu 2013.gada vasaras periodā notiks elektroniski Jaunatnes departamenta mājas lapā (www.jaunatne.daugavpils.lv) no 2.marta plkst.12:00.

Jaunatnes lietu speciāliste atzīmēja, ka visiem interesentiem jāzina, ka, pirmkārt, reģistrācija ir pieejama tikai jauniešiem, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Daugavpilī. Otrkārt, programmas dalībnieku vecumam uz 1.jūniju ir jābūt ne mazāk kā 15 gadi un ne vairāk kā 19 gadi. Gadījumā, ja interesents ir vecāks vai jaunāks, elektroniska reģistrācija nebūs pieejama. Treškārt, īpaša uzmanība jāpievērš personīgās informācijas datu aizpildīšanai (vārds, uzvārds, personas kods). Ja tiks pieļautas kļūdas, pieteikums tiks noraidīts.

Jāatceras, ka pēc ienākšanas Jaunatnes departamenta mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv  jāizvēlas sadaļa „Departaments” → „Nodarbinātība”. Labajā pusē atrodas veidlapa, kura  jāaizpilda latviešu valodā. Pirms nosūtīt pieteikumu reģistrācijai pārbaudiet visus mīkstinājumus un garumzīmes – tiem jābūt identiskiem ar pasē norādītiem datiem.

Veidlapā jāizvēlas vēlamais darba periods – atzīmējiet to periodu, kurā jūs gribētu strādāt, gadījumā, ja jums ir vienalga, tad atzīmējiet – izvēlēties visus periodus. Visa informācija tiks ņemta vērā.

Pēc anketas aizpildīšanas pārliecinieties, ka visa norādīta informācija ir patiesa un atzīmējiet, ka Jaunatnes departaments var izmantot Jūsu personas datus nodarbinātības programmā.

Jāatzīmē, ka vēlāk, kad interesents aizsūtīs pieteikumu, uz ekrāna parādīsies kods, kuru būs jāiegaumē. 24 stundu laikā uz interesenta norādīto e-pastu tiks nosūtīta apstiprinājuma vēstule, kura jāsaglabā un kur būs jānorāda interesenta informācija. Ja notiks kādas tehniskas problēmas, tad šī vēstule būs interesenta apstiprinājuma dokuments.

I.Ivanova atzīmēja, ka tiem jauniešiem, kam nebūs iespējas reģistrēties elektroniski, 9.martā no plkst.12:00 līdz plkst.16:00 (Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē, Kr.Valdemāra ielā 1), kā arī no 11.marta līdz 15.martam Jaunatnes departamenta (Saules ielā 5a) darba laikā būs piedāvāta iespēja reģistrēties klātienē.

Rezultāta saraksti tiks publicēti departamenta mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv 29.martā. Ja interesents iekļuvis pamata sarakstā, tad laikā periodā no 8. līdz 13.aprīlim viņam jāiesniedz dokumenti Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentā (Saules iela 5a). Ja interesents to neizdarīs norādītajā termiņā, viņa vietu aizņems kāds cilvēks no rotācijas saraksta.
 


Написать комментарий