Pilsētniekus aicina nenovietot automašīnas ieplānotās sniega izvešanas vietās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

25.februārī Daugavpils pilsētas domē notikušajā preses konferencē paziņoja, ka pilsētā tiek veikti regulāri sniega tīrīšanas un izvešanas darbi.

Šajā sakarā pilsētniekus informē, ka dažos ceļu posmos uz laiku varētu tikt aizliegta autotransporta novietošana.

Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paskaidroja, ka diennakti pirms sniega izvešanas tiks uzstādītas brīdinošās zīmes vietās, kur ceļu nomalēs novietotas automašīnas, kuras traucē šo procesu. Noteiktajos ceļu posmos automašīnu novietošana tiks aizliegta laikā no plkst.22:00 līdz plkst.6:00.

A.Kursītis atzīmēja, ka cilvēkiem, kuri pamanīja brīdinošo zīmi automašīnas novietošanas vietā nav jāuztraucas, jo zīmes tiek novietotas tikai uz laiku, kamēr naktī tiks izvests sniegs. Ja sniega daudzums pilsētniekiem sagādā neērtības, viņiem jāgriežas pie izpilddirektora, kurš centīsies operatīvi atrisināt situāciju.

Pēc A.Kursīša vārdiem, nesen sniegs tika izvests no krustojumiem gar 18.novembra ielu, jo bija saņemti telefona zvani no sabiedriskajām organizācijām un uzņēmumiem, kuri sūdzējās, ka sniegs traucē autotransporta izbraukšanai. Sniegs tika izvests arī no vairākiem attālākiem mikrorajoniem.

Izpilddirektors atzīmēja, ka plānveida darbi tiks veikti, kamēr tas būs nepieciešams.


Написать комментарий