Jauno Daugavpils pilsētas domes nodaļu vadīs pienākumus pildošā persona

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, saskaņā ar deputātu lēmumu no 28.februāra Daugavpils pilsētas domē tiks izveidota jaunā nodaļa – Kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļa, kuras sastāvā strādās 4 cilvēki un kura savu darbu uzsāks nākamajā dienā – 1.martā.

Domē notikušās kārtējās preses konferences laikā paziņoja, ka šobrīd nav zināmi jauno darbinieku vārdi.


Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem paskaidroja, ka jaunā nodaļa nodarbosies ar pašvaldības struktūru darbības analīzi, tādēļ tās funkcijas nav salīdzināmas, piemēram, ar Iekšējā audita dienesta vai izformētās Revīziju komisijas funkcijām.

Pilsētas Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova atzīmēja, ka oficiāli nodaļa vēl neesot izveidota, tādēļ runāt par amatu kandidatūrām būtu pāragri. Viņa piebilda, ka personāla atlase notiks saskaņā ar jaunās nodaļas nolikumu, kas tiks apstiprināts šoceturtdien.

Pagaidām nav zināms, vai tiks izsludināts konkurss par nodaļas vadītāja amatu. Pēc Domes izpilddirektora Andreja Kursīša vārdiem, sākumā nodaļu vadīs pienākumus pildošā persona.

Ž.Kulakova atzīmēja, ka pašvaldība nopietni atlasīs nodaļas darbinieku kandidatūras, jo tajā nepieciešami augstas klases speciālisti, kuru pilsētā nav tik daudz.

 


Написать комментарий