Šogad Pilsētas svētki Daugavpilī norisināsies 8.-9.jūnijā un tiks veltīti uzņēmējiem

Šā gada 25.februārī sapulcē pie Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētājas Žanna Kulakovas tika nolemts, ka šogad Pilsētas svētki norisināsies 8.-9.jūnijā un tiks veltīti uzņēmējiem. Svētku devīze būs „Mana pils Daugavpils. Iespēju pilsēta”.

Ž.Kulakova atzīmēja, ka šogad galvenie pilsētas svētki tiks veltīti uzņēmējiem, jo viņu panākumi ir ļoti svarīgi pilsētai, un pašvaldība ir pateicīga uzņēmējiem par ieguldīto darbu, investīcijām un izveidotajām darbavietām.


Pašvaldības mājas lapā tiek ziņots, ka darba grupas sēdes laikā tika apspriests arī Pilsētas svētku ietvaros rīkotais gājiens. Pagaidām nav zināms, kas tajā piedalīsies, var tikai nojaust, ņemot vērā svētku tematiku.

Jāatzīmē, ka, piemēram, pērn Pilsētas svētkos 2 stundu krāšņajā gājienā Ventspilī piedalījās ne tikai pašvaldības uzņēmumi un struktūras, bet arī pilsētā darbojošās valsts struktūras un liels uzņēmēju skaits. Laiks rādīs, vai Daugavpilī šogad tiks organizēts kas tamlīdzīgs.

Pilsētas svētku svinības Daugavpilī sāksies ar pasākumiem dažādos mikrorajonos. Tiek plānots, ka šogad pasākumi norisināsies arī cietoksnī, tāpēc svētki solās būt interesanti.
 


Написать комментарий