Madonna publicēja jaunas fotogrāfijas “Instagram” vietnē

foto: popcrush.com
foto: popcrush.com

Populārā dziedātāja Madonna kārtējo reizi izraisīja diskusijas. 54 gadīgā dziedātāja Instagram vietnē ir izvietojusi bildes, kurās slavenība demonstrē savu pēcpusi.

Dziedātāja ne tikai apbēdināja savus fanus, ieliekot tāda veida fotogrāfijas, bet arī piesauca Instagram administrāciju aizdomāties par sociālā tīkla noteikumu pārkāpšanu, ziņo portāls www.dni.ru.

Dziedātāja Madonna nolēma pārsteigt savus fanus visā pasaulē, taču viņa negaidīja to, ka fani to uztvers pavisam savādāk, nekā to bija cerējusi dziedātāja. Madonna Instagram publicēja melnbaltus uzņēmumus, kur pozē melnajā krūšturī un bodijā. Dziedātāja pret objektīvu stāv pagriezusies ar muguru, tādā veidā demonstrējot sēžu.

Fani dziedātāju sāka kritizēt. Maz to, ka viņa jau nav jauna meitene un viņas ķermenis, neskatoties uz aktīvo dzīves veidu, parāda dziedātājas īsto vecumu, jo sēža ir atkarinājusies. Komentāros var redzēt, ka Madonnu sauc par Oldonna, tulkojumā „vecenīte Madonna”.

Kritikā arī iesaistījās Instagram kompānija, jo izteica dziedātājai rājienu, par sociālās vietnes lietošanas noteikumu pārkāpšanu, publicējot erotiskā rakstura fotouzņēmumus.

Instagram vietnes administrācija apgalvo, ka šāda veida uzņēmumus ir aizliegts publicēt. Šai vietnē ir reģistrēti 150 tūkstoši lietotāju. Tā jau nav pirmā reize, kad dziedātāja atkailinās. Pagājušajā gadā savas koncertturnejas ietvaros dziedātāja Human Nature dziesmas izpildīšanas laikā izģērbās. Katrā pilsētā tas notika savādāk. Piemēram, Stambulā dziedātāja demonstrēja krūtis. Ukrainā dziedātāja arī sniedza neaizmirstamu šovu: dejojot biksēs un blūzē, tā noģērba blūzi, paliekot caurspīdīgā krūšturī. Fani bija sajūsmā un Madonna pagriezās pret tiem ar muguru un sāka ģērbt nost bikses, un fani ieraudzīja dziedātājas pēcpusi. Dziedātāja pateica, ka tas vēl nav viss, ar ko viņa var pārsteigt savus fanus un sāka dziedāt nākamo dziesmu.


Написать комментарий