V.Azarevičs: Pilsētas pasākumu gada plāns jau izstrādāts un pieejams Domes mājas lapā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, 25.februārī sapulcē pie Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētājas tika noteikts šā gada Pilsētas svētku datums un tematika.

Preses konferences laikā Daugavpils vicemērs Vitālijs Azarevičs, kurš ir kultūras jomas kurators, atzīmēja, ka sīkāka informācija par gaidāmajiem pasākumiem tiks paziņota žurnālistiem preses konferenču laikā, kuras ik mēnesi rīkos Kultūras pārvalde.

Atbildot uz portāla Gorod.lv jautājumu par to, vai ir sastādīts pilsētas kultūras pasākumu gada plāns, V.Azarevičs paziņoja sekojošo: „Kultūras pārvalde ik mēnesi rīkos preses konferences, lai iepazīstinātu plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus un pilsētniekus ar kultūras pasākumu afišu. Savukārt pasākumu gada plāns izstrādāts jau sen, tas ir pieejams mūsu mājas lapā”.

Jāatzīmē, ka aptuveni pirms mēneša tika ziņots, ka pilsētas kultūras pasākumu plāns tiks paziņots pēc pilsētas budžeta apstiprināšanas. Šobrīd plāns tika nejauši atrasts pašvaldības mājas lapā, cerams, ka par to esamību ir zināms gan pilsētas potenciālajiem viesiem, gan Daugavpils iedzīvotājiem.


Написать комментарий