Rēzeknes pilsētas domes juristu bezmaksas konsultācijas ir plaši pieprasītas

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Kopš šā gada janvāra Rēzeknes pilsētas domes juristi Margarita Voiciša un Ivans Sorokins sāka sniegt bezmaksas konsultācijas rēzekniešiem, informē Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Domes juristu konsultācijas Rēzeknes iedzīvotājiem notiek divas reizes mēnesī, un 27. februārī būs jau ceturtā pieņemšanas reize.

Rēzeknes pilsētas domes Juridiskās nodaļas vadītāja pienākumu izpildītāja Margarita Voiciša pārliecināta, ka juridiskas konsultācijas ir nepieciešamas daudziem pilsētas iedzīvotājiem, un to pierāda arī ievērojamais apmeklētāju skaits, kas neizsīkst visas pieņemšanas dienas laikā. „Juridiskās konsultācijas aicināti izmantot visi interesenti, tomēr īpaši svarīgi, lai juridiskā palīdzība būtu pieejama neaizsargātākajām iedzīvotāju grupām”, uzsver Margarita Voiciša.

Trijās pieņemšanas reizēs konsultācijas sniegtas ap simts apmeklētājiem. Rēzeknieši nāk ar visdažādākajiem jautājumiem un saņem nepieciešamo konsultāciju, juristi M. Voiciša un I. Sorokins ātri un kvalitatīvi izskaidro cilvēkam tiesību normas, palīdz risināt ar valsts iestādēm (tostarp arī ar domi) saistītus jautājumus vai arī sniedz padomu, pie kā un kādā iestādē vērsties ar konkrētajiem jautājumiem, ja gadījumā viņu problēma nav Rēzeknes pilsētas domes juristu kompetences ietvaros.

Tuvākajā laikā domes juristu bezmaksas konsultācijas varēs saņemt 27. februārī no plkst. 8.00 līdz 16.30 (pusdienu pārtraukums no12.00 līdz 12.30). Konsultācijas notiek domes otrajā stāvā 215. kabinetā, iedzīvotājus pieņem dzīvās rindas kārtībā. Tālrunis uzziņām 646 07613.


Написать комментарий