Notika Daugavpils novada pašvaldības 4.ziemas sporta spēles

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Daugavpils novada domes Sporta nodaļas vadītājs Eduards Lihoveckis paziņoja portālam Gorod.lv, ka 23.februārī Sventes pagastā norisinājās Daugavpils novada pašvaldības 4.ziemas sporta spēles, kurās piedalījās 20 komandas jeb 200 cilvēki.

Saskaņā ar pasākuma nolikumu, tā mērķis ir veicināt novada pagastu pārvalžu sadarbību sporta jomā, kā arī iesaistīt pašvaldības darbiniekus fiziskajās aktivitātēs un noteikt uzvarētājus individuālajās un komandu sacensībās.

Lihovecka kungs atzīmēja, ka sacensības notika 16 sporta veidos. Šautriņu mešanā veiksmīgākie bija S.Meženika (SPC „Pīlādzis”) un E.Kucins (Daugavpils novada dome), hokeja ripas mešanā pirmās vietas izcīnīja demeniete J.Pļiska un kalupietis A.Vabiščevičs, nobraucienā no kalna par labāko starp dāmām tika atzīta Ē.Karņicka (Naujene) un starp kungiem – S.Pilacs (Svente). Braucienā ar ragaviņām divniekos labākie bija I.Kondaļevska un A.Šarovs no Demenes pagasta, savukārt jautrajā biatlonā – I.Anaņko (Svente) un J.Trifonovs (Višķu SAC).

Apbalvoti tika arī tautas sporta veidu uzvarētāji – J.Adahovskis (Kalkūni) un I.Lapkovska (Skrudaliena) šķīvīšu mešanā mērķī, L.Seile (Kalupe) bumbiņas mešanā mērķī, bet A.Šarovs (Demene) un R.Brinceva (Višķi) – virves tīšanā.

Vadītāju trīscīņā godalgas ieguva Sventes pagasta pārvaldes vadītāja Brigita Vasiļevska 2.vietā Ināra Miglāne (Naujene) un 3. – Betija Ivanova (Skrudaliena). Kungu izcīņā pie medaļām tika Daugavpils novada domes priekšsēdētājas vietnieks Arvīds Kucins, Jānis Proms (Višķi) un Andris Ķesters (Laucesa).

Braukšanā ar ragaviņām no kalna un frīsbija piespēlēs 1.vietu ieguva Demenes komanda, basketbola metienos – Svente, lecamauklā – Vabole, savukārt jautrajā stafetē – Laucesa.

Jāatzīmē, ka jau ceturto gadu pēc kārtas lielais uzvarētāju kauss, kuru pasniedza Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika, nonāca Sventes pagasta pārvaldes īpašumā. Otrajā vietā ierindojās Demene, 3.vietā - Naujene.


Написать комментарий