Rēdliham vārti, Ozoliņa “Atlant” 0:7 un sezona beigusies

foto: sportacentrs.com
foto: sportacentrs.com

Aizvadītas divas spēles Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņā. Bezdibeņa malā nonākusī Jaroslavļas "Lokomotiv" spēja savā laukumā ar 3:2 uzvarēt Čerepovecas "Severstal" un sērijā panākt rezultātu 2-3.

Pirmos vārtus mājiniekiem guva Miķelis Rēdlihs. Savukārt vēl vienu sagrāvi piedzīvoja Sanda Ozoliņa pārstāvētais Mitišču "Atlant", kas ar 0:7 kapitulēja Sanktpēterburgas SKA. "Atlant" sērijā zaudēja ar 1-4.

Pēc pirmajām četrām spēlē sērijā bija vadībā "Severstal". Jaroslavļā komandas uzvaras dalīja uz pusēm, toties Čerepovecā mājinieki bija pārāki abās cīņās - 3:2 un 3:2. Ceturtajā mačā "Severstal" uzvaru izrāva tikai trešā pagarinājuma izskaņā, tādējādi labojot līgas spēles ilguma rekordu - "Severstal" izšķirošos vārtus guva, kad bija spēlētas 109 minūtes un 11 sekundes.

"Lokomotiv" vairs nebija, kur atkāpties. Pirmajā trešdaļā Jaroslavļas komanda trīsreiz spēlēja vairākumā, izdarīja krietni vairāk metienu (14:4), taču nespēja atklāt rezultātu. Tas tika izdarīts otrās trešdaļas sākumā neilgi pēc tam, kad "Lokomotiv" izturēja pirmo mazākumu - Rēdlihs precīzi pielaboja Maksima Semjonova metienu no zilās līnijas (1:0). Pēc septiņām minūtēm viesi panāca izlīdzinājumu - "Severstal" izmantoja haosu "Lokomotiv" vārtu priekšā, un Mihails Aņisins panāca 1:1.

Drīz pēc tam "Severstal" palika mazākumā, un "Lokomotiv" atguva vadību - Vasīlijam Košečkinam tika nosegta redzamība, un Aleksejs Kaļužnijs trāpīja tuvajā vārtu stūrī (2:1). Spēles 55.minūtē Aņisins ar teicamu metienu vairākumā atkal izlīdzināja rezultātu (2:2), tomēr 58.minūtē "Severstal" paši sev sagādāja milzu nepatikšanas - Bogdans Kiseļevičs izmeta ripu ārpus laukuma un atstāja komandu trijatā. Viesi pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, tomēr tas nelīdzēja - Stafans Krūnvals jau 16.lielā vairākuma sekundē ar spēcīgu metienu izrāva "Lokomotiv" uzvaru (3:2).

Viesi centās atspēlēties, noņēma vārtsargu, bet "Lokomotiv" svinēja otro uzvaru sērijā. Miķelis Rēdlihs laukumā atradās 13 minūtes un 20 sekundes, izdarīja četrus metienus pa vārtiem un, spēles 23.minūtē pielabojot metienu no zilās līnijas, atklāja rezultātu. Sērijas nākamā cīņa paredzēta parīt Čerepovecā.


Написать комментарий