Reorganizācijas gaitā tika precizēti Stratēģiskās plānošanas un starptautisko sakaru nodaļas uzdevumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domē darbosies Stratēģiskās plānošanas un starptautisko sakaru nodaļa. 28.februārī Domes sēdes gaitā deputāti pieņēma lēmumu mainīt Attīstības departamenta Ekonomikas un investīciju nodaļas nosaukumu, lai tas vairāk atbilstu tās funkcijām.

Līdz ar jauno nosaukumu nodaļā mainījās arī darbinieku skaits – divi ekonomisti tagad strādās Kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļā. Attīstības departamenta vadītāja Daina Kriviņa paziņoja portālam Gorod.lv, ka nodaļas darbinieki Olgas Tomačovas vadībā turpinās pildīt ierastās funkcijas, tostarp rīkot tikšanās ar dažādu valstu delegācijām, uzturēt starptautiskos sakarus, sniegt atbalstu lielu projektu īstenošanā utt.

Tika apstiprināti arī nodaļas pamatuzdevumi, kuru vidū ir ilgtermiņa attīstības dokumentu izstrāde, attīstības programmas prioritāšu ievērošanas nodrošināšana, dalība investīciju plāna izstrādē un realizācijā. 

Lēmuma pieņemšanas gaitā deputāte Ināra Ostrovska atzīmēja, ka vairākās pašvaldībās ar pašvaldību atpazīstamību starptautiskajā līmenī nodarbojas Sabiedrisko attiecību nodaļa. Atbildot uz jautājumu par to, kādas funkcijas tagad pildīs Sabiedrisko attiecību nodaļa, minētās nodaļas vadītāja Inese Andiņa atzīmēja, ka struktūra turpinās sadarbībā ar Attīstības departamentu uzturēt kontaktus ar brālības pilsētām, rīkot starptautiskās vizītes utt


Написать комментарий