Apledojums un snigšana apgrūtina braukšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sniegs un apledojuma veidošanās uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina braukšanas apstākļus, informē "Latvijas Valsts ceļi".

Vietām Vidzemē sniegs, slapjš sniegs un putenis. Gaisa temperatūra no mīnus viena līdz plus diviem grādiem.

Rīgas apkārtnē apgrūtināti braukšanas apstākļi pa apvedceļu Baltezers - Saulkalne. Autoceļš apledo, brauktuvi kaisa.

Ventspils, Liepājas un Jelgavas virzienos apmierinoši braukšanas apstākļi. Brauktuves mitras.

Bauskas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Iecava - Grenctāle. Brauktuvi kaisa ar pretslīdes materiālu.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga - Ogre, posmā Lielvārde - Nīcgale un posmā Jēkabpils - Varakļāni. Autoceļi apledo, brauktuvi kaisa ar pretapledojuma materiālu.

Valmieras virzienā sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Braslas tilts - Valka. Brauktuvi, kur tas ir nepieciešams, kaisa.

Siguldas virzienā sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Vangaži - Raunas pagrieziens. Brauktuvi kaisa.

Ainažu virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Berģi - Bīriņu pagrieziens. Brauktuvi kaisa ar pretslīdes materiālu.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Bauskas, Jelgavas, Ogres, Aizkraukles, Rīgas, Balvu, Jēkabpils, Cēsu, Limbažu, Valkas un Valmieras apkaimēs. Autoceļi apledojuši. Brauktuves kaisa.

Pa vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi visā Latvijā.


Написать комментарий