Martā Daugavpilī varēs saņemt zvērinātu advokātu bezmaksas juridiskās konsultācijas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Latvijas Zvērinātu advokātu padomes mājas lapā ziņots, ka no šā gada 11.-15.martam vairāki zvērināti advokāti visā Latvijā sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas ikvienam, kam ir tāda nepieciešamība.

Ņemot vērā iepriekšējos gados novēroto sabiedrības ieinteresētību, šogad nolemts, ka bezmaksas juridiskās konsultācijas tiks sniegtās piecas dienas, 2013.gada 11., 12., 13., 14. un 15.martā. Šāda tradīcija tika iedibināta ar mērķi popularizēt zvērināta advokāta profesijas misiju – darboties sabiedrības interesēs, sniedzot tai efektīvu juridisko palīdzību.

Jāatzīmē, ka uz bezmaksas juridiskajām konsultācijām īpaši tiks gaidīti tie sabiedrības locekļi, kuriem ir ierobežotas iespējas saņemt advokātu juridisko palīdzību par samaksu. Daugavpilī piecu dienu laikā šos pakalpojums sniegs Valentīna Kepente, kura konsultēs jautājumos, kas ir saistīti ar Civiltiesībām, Administratīvajām tiesībām, Krimināltiesībām, Apdrošināšanas tiesībām, Maksātnespējas procesu, Komerctiesībām.

Jāpiebilst, ka, neskatoties uz to, ka Daugavpils novadā šāda veida akcija nav paredzēta, visi interesenti var pierakstīties un saņemt zvērināta advokāta konsultāciju.


Написать комментарий