Četru Daugavpils skolu rekonstrukciju pabeigšana izmaksās 2 miljonus latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 28.februārī Iepirkumu uzraudzības birojs publicēja pagājušā gadā 18. oktobrī izsludinātā kārtējā konkursa par Daugavpils skolu renovāciju pabeigšanu un piegulošo teritoriju labiekārtošanu rezultātus. 

Ja lēmums netiks pārsūdzēts, četru Daugavpils skolu renovācijas pabeigšana izmaksās 2 048 852,77 latus, darbus veiks SIA "Ditton Būve", Personu apvienība SIA "Viors" un SIA "Lat Ve", Līgumsabiedrība "Vanpro un Nordserviss".

Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja portālam Gorod.lv, ka minētie darbi tiks veikti 13., 15. vidusskolā, Logopēdiskajā internātpamatskolā un 11. pamatskolā. Sakarā ar to, ka darbiem nepieciešamā naudas summa pārsniedz projekta ietvaros paredzēto kvotu, tiek lemts jautājums par pašvaldības līdzfinansējumu.

Kvotu pārsniedzošo summu A.Kursītis nenosauca, atzīmējot, ka pašvaldībai jāpabeidz projekta ietvaros ieplānotie darbi, jo projekta realizācija jāpabeidz šā gada beigās. "Tiek nopietni strādāts pie šī jautājuma. Citu konkursu celtnieki strādā ļoti apzinīgi, 12. vidusskola jau ir gatava nodošanai ekspluatācijā. Šajā konkursa uzvarējušās firmas arī ir apveltītas ar atbildības sajūtu", - paziņoja A.Kursītis.

Jāatzīmē, ka "Saules skolas" rekonstrukcijas konkurss minētā projekta ietvaros vēl nav noslēdzies, un pēc A.Kursīša vārdiem, pagaidām netiek plānots izsludināt jauno konkursu, par kuru preses konferences gaitā ziņoja V.Azarevičs.


Написать комментарий