Bari Alibasovs aizdedzināja Andreju Razinu

foto: animal.ru
foto: animal.ru

Slavenais Krievijas mūzikas producents Bari Alibasovs un viņa izveidotā grupa "Na –Na" prezentēja jaunās dziesmas klipu. 

Pasākuma galvenais notikums bija Andreja Razina lelles sadedzināšana, ziņo portāls dni.ru.

Andrejs Razins Bari Alibasovam ir parādā lielu naudas summu. Pēdējā laikā Bari Alibasovam neveicas: apzog viņa dzīvokli, notiek ugunsgrēks šajā dzīvoklī. Nesen viņš precējās ar sievieti, kura ir daudz jaunāka par viņu. Strīds ar Andreju Razinu par grupu "Laskovij maj" nenorimst.

Nesen Bari Alibasovs paziņoja, ka Andrejs Razins ir parādā viņam piecus miljonus dolāru. Toties Razins ne par kādu naudu dzirdēt nevēlas. Alibasovs apsolīja caur tiesu pierādīt, savas tiesības uz grupu "Laskovij maj". "Es varu panākt to, ka Šatunovs vairāk nevarēs dziedāt "Baltās rozes”, bet Razins veikt koncertturnejas ar grupu "Lakovij maj"," paskaidroja Bari Alibasovs.

Interesanti, ka Andrejs Razins atspēko to faktu, ka vairākus gadus atpakaļ aizņēmās no kolēģa simts tūkstošus dolāru. Piecos miljonos šī summa ir pārvērtusies no Bari Alibasova teiktā. Skatoties uz termiņa noilgumu, Alibasovam neizdosies atgriezt naudu atpakaļ, tāpēc viņš nolēma izrēķināties ar Razinu netradicionālajā formā.

Nesen notika grupas "Na-Na” jaunā klipa prezentācija. Nosvinēt šo notikumu salasījās vairāki Krievijā populāri cilvēki: Josifs Prigožins, Viktors Saltikovs, Prohors Šaļapins, Aziza, Anastasija Voločkova. Balerīna pat nodziedāja kopā ar grupas dalībniekiem. Pasākuma gaitā bija sadedzināta Andreja Razina lelle, to sadedzināja restorāna pagalmā. "Razinam jāatdzimst kā cilvēkam,” teica Alibasovs, kad grupas „Na-Na” dalībnieki aizdedzināja lelli.


Написать комментарий