Spilgto cilvēku laiks: Ko valkās vīrieši martā?

foto: style.com
foto: style.com

Atnāca laiks atlikt siltos mēteļus un tumšo toņu apģērbus skapī uz nākamo ziemu. Jaunā krāsu terapija piesauc cilvēkus sagaidīt krāšņo pavasari, ziņo portāls style.rbc.ru.

Spilgtie krāsu toņi ir pavasara tendence. Dizaineri rekomendē vīriešiem pievērst sev uzmanību (pavasarī to jādara obligāti), jāģērbj spilgto toņu apģērbus vai jābūt spilgtiem akcentiem vīrieša tēlā.

Runājot par virsdrēbēm – mēteļi, apmetņi, vējjakas – populārākie krāsu toņi ir balts, ultramarīns, pistāciju vai aukstie sarkanie toņi.

Krāsu toņu saskaņojums: klasiskos uzvalkus jāģērbj ar krekliem nepārāk spilgto toņu.

Mazāk formāls variants – izvēlēties kreklus un trikotāžas puloverus līdzīgos toņos. Neformālais variants ir paredzēts tiem, kuri tiešām nebaidās sev pievērst uzmanību, kreklu un puloveru rekomendē nēsāt ar gaišām biksēm no vilnas vai kokvilnas. Ir jāatceras, ka nevar pārspīlēt ar spilgtiem akcentiem.

Tumši zils, haki un kamuflāžas krāsojums apmetņiem, vējjakām ir labs variants tiem, kuri negrib radikāli mainīt savu izskatu šajā pavasarī. Pie tumšo toņu virsdrēbēm nepieciešams pievienot košu aksesuāru, piemēram, šalli, kaklasaiti vai citus aksesuārus.

Izvēloties mēteli vai vējjaku nepieciešams pievērst savu uzmanību taisnajam piegriezumam ar platiem pleciem vai ar nolaistu plecu līniju, tas ļoti labi piemērots krievu tipa vīriešiem ar attīstītu torsu.

Šajā pavasarī arī piedāvā pusapspīlētos mēteļus, žaketveidīgā formā.

Kādiem jābūt apaviem? Šajā sezonā būs moderni klasiskie apavi no ādas ar biezu zoli. Moderniem apaviem ir krāsaina apmale pie zoles pamatiem vai platformas, tai jākontrastē ar klasisko formu un dabisko apavu krāsu.

Pavasara trends arī būs jūrnieku pusmētelis – mētelis no vilnas, parasti tumši zilā krāsā. Kopā ar pusmēteli var nēsāt trikotāžas puloverus jūrnieku stilā. Jebkurš T-krekls un džinsi būs labs komplekts.

Laba alternatīva džinsiem būs Chinos bikses. Tās ir gaišas kokvilnas bikses, amerikāņu klasikas stilā. Apavi varbūt dažādi sākot no timberland apaviem un beidzot ar gumijas zābakiem.

Šajā pavasarī nedrīkst palikt ēnā, jo pavasarī jābūt manāmam.



Написать комментарий