Karatē. Divas uzvaras dienas.

foto: Karatē Akadēmija "LFSKA"
foto: Karatē Akadēmija "LFSKA"

23. februārī Lietuvas pilsētā Panevēžā norisinājās 19. Piebaltijas valstu Karatē Čempionāts, informē Karatē Akadēmija "LFSKA".

Tajā piedalījās vairāk kā 300 karatisti no 26 Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas un Polijas karatē klubiem. Daugavpili čempionātā pārstāvēja Daugavpils Karatē Akadēmijas "LFSKA” (prezidents A. Komars) audzēkņi. Turnīrs norisinājās uz 5 tatami, dažādās vecuma grupās KATA (kompleksi) un KUMITE (divcīņa) kategorijās.

Grūtā konkurentu cīņā Daugavpils karatisti kopējā komandu vērtējumā izcīnīja 6. vietu, tikai par dažiem punktiem atpaliekot no līderu trijnieka un apsteidzot daudzus ievērojamus Piebaltijas valstu karatē klubus. Lielāko ieguldījumu kopējā rezultātā deva godalgoto vietu ieguvēji: Aleksandra Petrovska – 1. vieta Kata un 2. vieta Kumite kategorijās, Ēriks Medņikovs – 1. vieta Kata un 3. vieta Kumite, Alisa Ivaņko un Vinsents Sivačovs – 1. vieta Kumite, Vladislavs Kaveckis – 2. vieta Kumite, Deniss Kuranovs – 3. vieta Kumite un Aleksandra Lebedeka – 3. vieta Kata. Komandu sagatavoja Karatē Akadēmijas "LFSKA” pasniedzēji: Andrejs Komars (6. dans), Sergejs Ivaņko, Valērijs Kukjans un Maksims Kirejevs – visi 2. dans. Mūsu Karatē Akadēmijas meistari M. Kirejevs, S. Ivaņko un V. Goršečņikovs čempionātā piedalījās arī kā arbitri.

24. februārī neliela Karatē Akadēmijas "LFSKA” komanda trīs karatistu sastāvā piedalījās Latvijas Karatē Čempionātā (JKA) Tukumā, kur trijatā izcīnīja 6 medaļas. Savās vecuma grupās Deniss Kuranovs kļuva par 1. vietas ieguvēju Kumite un 2. vietas ieguvēju Kata kategorijās, Nikolajs Romancevičs – 1. vieta Kumite un 2. vieta Kata un Alisai Ivaņko – 3. vieta Kata un 3. vieta Kumite kategorijās. Turnīrā Tukumā mūsu Akadēmijas komandas pārstāvis un arbitrs bija Sergejs Ivaņko.

Tā bija īsta kaujas nedēļas nogale! Tuvākajā laikā Daugavpils karatistiem paredzēti daudzi atbildīgi starti, galvenie no tiem ir Kenneta Funakoši (10. dans, ASV) seminārs un turnīrs Vroclavā (Polija), Eiropas Čempionāts Ungārijā un Starptautiskais Karatē Čempionāts Daugavpilī "Daugavpils Fortress”, kas norisināsies 18. maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā. Karatē Akadēmijas "LFSKA” administrācija pateicas visiem karatistiem un viņu ģimenēm par mērķtiecību un atbalstu!

Detalizētāka informācija pieejama Akadēmijas "LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv


Написать комментарий