Ar devīzi «Dari kā mēs, dari labāk par mums!” aizritējusi Ziemas Olimpiāde

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Rēzeknes novada pašvaldības darbinieki un deputāti 22. februārī pulcējās Strūžānos, lai piedalītos Ziemas olimpiādē, informē Rēzeknes novada portāls.

Mēroties spēkiem Strūžānu sniegotajā apkaimē ieradās vienpadsmit komandas – Rēzeknes novada administrācijas komanda "Ofisa cōļi”, sociālā dienesta "Rūķīši”, kā arī Bērzgales, Čornajas, Kaunatas, Ozolaines, Lendžu, Ozolmuižas, Vērēmu, Nautrēnu un Feimaņu pagasta pārvalžu darbinieki. Apmēram četras stundas komandas rādīja savu prasmi, precizitāti, ātrumu, atjautību un spēku desmit ziemas sporta disciplīnās. Protams, ka visi sporta veidi bija ar izteiktu humora pieskaņu, tāpēc vēl jo vairāk "uzkurināja” sacensību sparu. Paši saimnieki, ievērojot neitralitātes principu, šoreiz iejutās tiesnešu lomā. Disciplīnu starplaikos bija iespējams baudīt gardu zivju zupu, kas dalībniekiem noteikti deva jaunus spēkus nākamajiem sacensību etapiem.

Cīņa starp komandām izvērsās ļoti spraiga, un, kad tika skaitīti un pārskaitīti punkti kopvērtējuma tabulai, izrādījās, ka pirmo vietu no otrās šķir tikai puspunkts. Jāatzīmē, ka godalgas komandas saņēma gan par katru sporta disciplīnu atsevišķi, gan pēc tam kopvērtējumā.

Un tā – 1. vietu Ziemas olimpiādē ieguva Kaunatas pagasta komanda, 2.vieta – Nautrēniem, 3. vieta – Feimaņu pagasta komandai. Kausi, medaļas, diplomi, bet pāri visam – prieks par izdevušos pasākumu, jo ieguvēji bija visi. Sacensību noslēgumā galvenais tiesnesis Uldis Kairišs teica: "Mēs šodien bijām viena liela, draudzīga, jautra, saliedēta, sportiska saime. Uz tikšanos nākamajā ziemā Kaunatā!”


Написать комментарий