“Daugavpils siltumtīkli” piedāvā atbalstu iedzīvotājiem, kuriem uzkrājies parāds

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

PAS „Daugavpils siltumtīkli” piedāvā iedzīvotājiem, kuriem nebija parāda par izlietoto siltumenerģiju uz apkures sezonas sākumu, bet kuriem saistībā ar salīdzinoši augstiem maksājumiem par izlietoto siltumenerģiju ir grūtības pilnībā norēķināties, uzrakstīt iesniegumu un nemaksāt likumiskos nokavējuma procentus.

Dzīvokļa īpašniekiem, kuriem ir grūti noreķīnāties par izlietoto siltumenerģiju, personīgi jāgriežas PAS „Daugavpils siltumtīkli” klientu apkalpošanas nodaļā, lai aizpildītu iesniegumu par likumisko nokavējuma procentu neaprēķināšanu. Likumiskos nokavējuma procentus neaprēķina pie nosacījuma, ka tiek apmaksāta tekošā rēķina summa ne mazāk par 60%. Parāda segšanas termiņš var tikt pagarināts līdz šā gada 31.augustam. 

Tāpat uzņēmums ziņo, ka likumiskie nokavējuma procenti netiks aprēķināti iedzīvotājiem ar trūcīgās ģimenes statusu. Lai izmantotu šo iespēju, dzīvokļa īpašniekam, kuram piešķirts trūcīgas ģimenes statuss, personīgi jāgriežas PAS „Daugavpils siltumtīkli” klientu apkalpošanas nodaļā, lai aizpildītu iesniegumu par likumisko nokavējuma procentu neaprēķināšanu par periodu, kad ir noteikts trūcīgas ģimenes statuss. Iesniegumam jāpievieno izziņa no Sociālo lietu pārvaldes, kura apliecina atbilstību trūcīgās ģimenes statusam.

Uzņēmuma administrācija uzskata, ka minētie pasākumi palīdzēs iedzīvotājiem apmaksāt apkures rēķinus. 


Написать комментарий