Medmāsa sarīkoja fotosesiju ar līķi

foto: pochtar.mediacom3000.net
foto: pochtar.mediacom3000.net

Medmāsa publicēja sociālajos tīklos fotosesiju ar nomirušo sievieti. Pret bijušo pansionāta darbinieci ierosināts kriminālprocess, ziņo portāls pochtar.mediacom3000.net.

Šis incidents notika Šveicē Mogelsbergā viena no pansionāta medmāsām publicēja sociālajos tīklos fotogrāfijas, kur viņa nofotografēta blakus ar mirušo sievieti.

Šie fotouzņēmumi bija izdarīti 2012.gada janvārī. Zem fotouzņēmumiem bija uzraksts: „Atminiet, guļ viņa vai nomira? Pateikšu priekšā: es nācu pēc viņas dvēseles!”.

Nomirušai sievietei (Emma Forere) bija 92 gadi, viņas ģimene nokomentēja šo situāciju: „Es biju tur, kad mana vecmāmiņa nomira. Bet mēs neko nezinājām par uzņēmumiem...tā ir necieņa! Tas ir ārprāts,” citē laikraksts Life News mazmeitas teikto.
Medmāsa apgalvo, ka paveiktajā viņa neredz neko sliktu.

„Kad Foreras kundze nomira es paprasīju savu kolēģi nofotografēt mani. Izdarītajā es neredzu neko nosodāmu. Nāve piesaista mani. Es publicēju šos uzņēmumus, jo vēlējos, lai mani draugi Filipīnas redz kā izskatās Šveicē nomirušie cilvēki,” teica medmāsa.
Medmāsa arī publicēja fotogrāfijas, kuras apliecina viņas aizraušanos ar okultismu un sadomazohismu.

„Jā, veci cilvēki mirst un nokļūst ellē. Dažiem tur ir vispiemērotākā vieta,” paskaidroja medmāsa savā uzrakstā zem fotogrāfijas.
Emmas Foreras radinieki plāno iesniegt prasību tiesā. Jau ir ierosināts kriminālprocess par līķa apgānīšanu.

Pansionātu, kur notika šis incidents, aizvēra finansiālo līdzekļu trūkuma dēļ.


Написать комментарий