Izraēlā publicēs Playboy ivritā

foto: welt.de
foto: welt.de

Izraēlā sāka publicēt vīriešu laikrakstu ivritā, tagad tur publicēs vietējo žurnālistu rakstus un vietējo modeļu foto, ziņo portāls www.jewish.ru.

Playboy arī agrāk publicēja Izraēlā angļu valodā. Pagaidām nav skaidrs kā izdevums izplatīsies, jo pagaidām izdevums ir pieejams tikai angļu valodā, un tur nepublicē vietējo žurnālistu rakstus un Izraēlas modeļu foto.

Žurnāla Playboy dibinātājs Hjū Hefners priecājas, ka Izraēlas valstī atbalsta šī izdevuma idejas. „Es lepojos, ka Playboy Israel sāka pildīt savu misiju, spēlējot lielu lomu vārda brīvības nostiprināšanā,” apgalvoja Hefners.

„Es esmu arī priecīgs, ka žurnāla pamatvērtības tiek atbalstītas Izraēlā. Esmu pateicīgs, ka mēs varam kļūt par Izraēlas kultūras daļu,” papildināja viņš.

Pirmais žurnāla izlaidums, kuru vajadzēs lasīt no labās uz kreiso pusi un kurā būs publicēta intervija ar Avi Dihteru ir jau pieejams.
„Playboy ir ļoti populārs visā pasaulē, neskatoties uz izmaiņām,” saka Izraēlās Playboy izdevniecības priekšsēdētājs Daniels Pomerancs. „Mēs esam pētījuši tirgus pieprasījumu un konstatējām iedzīvotāju vidū lielu interesi pret šo žurnālu,” papildināja viņš.


Написать комментарий