Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde gatavojas ceļu būvdarbu sezonai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde izsludinājusi vairākus konkursus, pateicoties kuriem arī šogad tiks remontētas un uzturētas pilsētas braucamās daļas, pagalmu teritorijas un gājēju celiņi.

Nesen tika paziņoti rezultāti konkursā par asfaltbetona seguma bedrīšu remontu ziemas un vasaras periodā, ielu seguma kārtējam remontam Daugavpils pilsētā 2013.gadā. Minēto darbu veikšana izmaksās 82 637,14 latus.

Pagaidām nav noslēgušies konkursi par ietvju asfaltbetona seguma atjaunošanas darbiem un ietvju bruģakmeņa mākslīgā seguma remontdarbu veikšanu. Izsludināts konkurss par ietvju asfalta seguma atjaunošanas darbiem ar drošības pasākumiem cilvēkiem ar redzes traucējumiem, Čiekuru ielā, Daugavpilī. Tiek plānota jaunu ietvju izbūve Sporta, Jelgavas, Ormaņu ielā.

Saskaņā ar iepirkumu pagalmu teritoriju asfaltbetona seguma vienkārša renovācija izmaksās 118 438,70 latus. 44 278,16 lati paredzēti vairāku pagalmu stāvlaukumu paplašināšanai.

88 tūkstoši lati šogad paredzēti ceļu greidēšanas darbiem. Nav noslēdzies konkurss par ielu seguma renovācijas veikšanu.

58 248,22 latus šogad izmaksās Daugavpils pilsētas tranzīta ielu ikdienas uzturēšanas darbi, bet 4 985 448,28 latus – pilsētas ielu uzturēšana laika posmā no 2013.-2015.gadam.

Ceļu būvdarbu precīzi apjomi un nepieciešamais finansējums būs zināms pēc visu izsludināto konkursu beigām. Jāatzīmē, ka pavasarī būvdarbi tiks uzsākti objektos, kur rekonstrukcijas darbi tiek finansēti no ES fondiem.  


Написать комментарий