Atvērto durvju ietvaros DU nodemonstrēs visas savas iespējas un sasniegumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Trešdien, 6.martā, Daugavpils universitāte (DU) rīko tradicionālo Atvērto durvju dienu. Šī pasākuma gaitā visi potenciālie studenti no plkst.11:00 līdz 15:00 varēs apmeklēt DU veco korpusu Vienības ielā 13 un vairāk uzzināt par lielāko Latgales augstskolu.

Pēc DU Sabiedrisko attiecību menedžeres Vitas Viļevko vārdiem, visas 5 fakultātes šodien nodemonstrēs savus sasniegumus un iespējas. Apmeklētāji varēs aprunāties ar studentiem un pasniedzējiem, saņemt informāciju par vairākām studiju programmām, 700 budžeta vietu sadales kārtību utt. Visiem interesentiem pastāstīs arī par iespēju studēt ārzemēs un saņemt stipendiju. 

Atvērto durvju dienas ietvaros būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātes, piemēram, piedalīties eksperimentos kopā ar Dabaszinātņu un matemātikas fakultātes studentiem, apgūt valodas un piedalīties viktorīnās ar Humanitārās fakultātes pārstāvju palīdzību.

Tāpat visiem apmeklētājiem pastāstīs par skolotāju, mākslinieku, sociologu, ekonomistu, mūziķu, psihologu un juristu darba īpatnībām.
Studenti no ārzemēm, kuri Erasmus programmas ietvaros studē DU, arī dalīsies savos iespaidos. Vārdu sakot, būs interesanti.


Написать комментарий