FBI specdienests atrada materiālus, kuri apliecina, ka Vitniju Hjūstoni šantažēja “Eiropas prezidents”

foto: kavkaz.ge
foto: kavkaz.ge

FBI dienests publicēja dokumentus, kuri ir saistīti ar Vitniju Hjūstoni. Dokumentu apjoms ir 128 lappuses, dokumenti liecina, ka dziedātāju šantažēja. FBI redzes lokā tagad ir vairāki fani, kuri kaitināja dziedātāju, ziņo portāls lenta.ru.

Dokumenti apliecina izspiešanas faktu. Tas notika 1992.gadā, kad advokāts no Čikāgas paziņoja dziedātājas producentiem, ka viņa klients var publicēt dažus materiālus no dziedātājas privātās dzīves, ja nesaņems atlīdzinājumu 100 000 ASV dolāru apmērā. Vēlāk šī summa auga līdz 250 tūkstošiem dolāru. Hjūstone domāja, ka viņu šantažē draudzene, kura nevēlās darīt sliktu dziedātājai un FBI izbeidza lietu.

Otrā gadījumā fani no Vermontas paziņoja par vēstuli, ko viens no faniem rakstīja dziedātājai. FBI dienests veica pratināšanu un nāca pie secinājuma, ka likuma pārkāpuma šeit nav: fans vienkārši paziņoja, ka atzīšanās mīlestība var nelabvēlīgi ietekmēt dziedātājas reputāciju.

FBI dienests arī neuzskatīja par bīstamu fanu no Nīderlandes, no kura Vitnija saņēma draudu vēstuli 1999.gadā. Pratināšanas laikā fans norādīja, ka viņš ir Eiropas prezidents, kurš nopirka Brazīliju par 66 miljardiem ASV dolāru.

Vitnija Hjūstone 2012.gadā Losandželosā nomira 48 gadu vecumā. Izmeklēšanas gaitā bija konstatēts, ka dziedātāja nomira vannas istabā no sirds lēkmes, ko izraisīja kokaīna lietošana.

Noziedzīgā nodarījuma sastāvu notikušajā neatrada, toties privātdetektīvs Pols Hjūbols veiktajā izmeklēšanā konstatēja, ka dziedātājas nāve varētu būt saistīta ar viņas parādiem pret narkotiku tirgotājiem.


Написать комментарий