Daugavpils pilsētas dome aicina pārbaudīt informāciju par akcijām un aptaujām, kas ir saistītas ar pašvaldības darbu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daži portāla Gorod.lv lasītāji ziņo, ka nezināmi cilvēki zvana daugavpiliešiem uz mājas tālruņiem un uzdod jautājumus par to, kā cilvēki novērtē Daugavpils pilsētas domes darbu.

Domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Andiņa paziņoja, ka pašvaldība nepraktizē šāda veida akcijas un nav saistīta ar šo aptauju.

I.Andiņa paskaidroja, ka, ja pašvaldība pieņem lēmumu noskaidrot pilsētnieku viedokli par kādu jautājumu, par to tiek ziņots pašvaldības mājas lapā un plašsaziņas līdzekļos. Sakarā ar to, ka pēdējā laikā arvien vairāk valsts iedzīvotāju lieto internetu, pašvaldība bieži vien piedāvā piedalīties aptaujā, norādot elektronisko adresi atbildēm.

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja izteica pieņēmumu, ka aptauja pa tālruni varētu būt saistīta ar gaidāmajām vēlēšanām, un aicināja pilsētniekus būt uzmanīgiem, jo nereti pilsētā uzdarbojas telefonu krāpnieki, kā arī cilvēki, kuri dēvē sevi par sociāliem darbiniekiem un piedāvā dažādus pabalstus, apkrāpjot un apzogot pensionārus. Šajā sakarā daugavpilieši tiek aicināti pārbaudīt informāciju par aptaujām un akcijām, kuras it kā veic Dome, apmeklējot pašvaldības mājas lapu.

Jāatzīmē, ka pirms kāda laika pašvaldība aicināja pilsētniekus ziņot informāciju par ceļu bedrēm, rakstot uz e-pastu celubedre@inbox.lv, savukārt ierosinājumi par āra trenažieru uzstādīšanas vietām jāsūta uz e-pastu info@daugavpils.lv. Iespējams, tuvākajā laikā tiks veiktas jaunas akcijas, par kurām pašvaldība ziņos savā mājas lapā un plašsaziņas līdzekļos.
 


Написать комментарий