Par Rēzeknes 5.vidusskolas direktores Vijas Poikānes apbalvošanu ar Rēzeknes pilsētas domes Atzinības rakstu

foto: rezekne24.lv
foto: rezekne24.lv

Rēzeknes pilsētas domes Kultūras, izglītības, sporta, veselības, sociālo un darba lietu komitejas sēdē deputāti pieņēma lēmumu par radošu, kvalitatīvu un inovatīvu pedagoģisko darbību izglītībā, kā arī sakarā ar dzīves jubileju, apbalvot ar Rēzeknes pilsētas domes Atzinības rakstu direktori Viju Poikāni, informē Rēzeknes portāls. 

Izglītības pārvalde un kolēģi raksturo Viju Poikāni kā atsaucīgu, uzņēmīgu, atbildīgu un iniciatīvas pilnu cilvēku – direktori un pedagoģi. Viņa mērķtiecīgi un efektīvi vada Rēzeknes 5. vidusskolas kolektīvu jau kopš 1998. gada, bet līdz tam laikam strādājusi par mūzikas skolotāju, direktora vietnieci audzināšanas darbā.

Rēzeknes 5. vidusskolas audzēkņi jau vairāku gadu garumā uzrāda labus un augstus rezultātus valsts pārbaudes darbos un mācību priekšmetu olimpiādēs pilsētas, novada, valsts un starptautiskajā līmenī. Liela uzmanība skolā tiek veltīta skolēnu vispusīgai attīstībai, veiksmīgi darbojas četri kori, muzikālie kolektīvi, vokālās grupas un ansambļi.

V.Poikāne veiksmīgi sadarbojas ar Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldi, viņa regulāri paaugstina savas profesionālās kompetences un motivē to darīt arī savus kolēģus.
 


Написать комментарий