Aizritējis Rēzeknes un Viļānu novadu atklātais čempionāts šautriņu mešanā

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Nedēļas nogalē, 2. martā Viļānos bija pulcējušies sacensību dalībnieki, lai noskaidrotu labāko šautriņu mešanā. Spēkiem mērojās 13 vīrieši un viena daiļā dzimuma pārstāve.

Šautriņu metēji sākumā sacentās četrās apakšgrupās, lai noskaidrotu astoņus spēcīgākos un sešus cerību kausa dalībniekus. Par Rēzeknes un Viļānu novada kausu cīnijās I.Gritāns, E.Gritāns, A.Šutka, I.Jegorovs, V.Popovs un M.Ružāne no Viļāniem, G.Ozoļinš no Kārsavas, kā arī I.Derjagins no Rēzeknes novada.


Dalībnieki izspēlēja apļa spēles un sīvā cīņā, spēlējot katrs ar katru, par sacensību uzvarētāju kļuva Aivars Šutka, kurš ir arī vairākkārtējs Ezerzemes un Viļānu turnīru uzvarētājs. Otro vietu izcīnīja viļānietis Edgars Gritāns, savukārt 3.vietā ierindojās kārsavietis Gunārs Ozoliņš.

Ļoti aizraujošas un sīvas cīņas norisinājās Cerību kausā, kur startēja sporta veterāni Uldis Kairisš un Jānis Opincāns kopā ar jauniešiem Andreju Černovu, Mārtiņu Volku, Ņikitu Petruņinu, Edgaru Buravcovu. Šoreiz jaunība izrādījās precīzāka un Cerību kausu ieguva Edgars Buravcovs no Jaunstrūžāniem, savukārt 2. vietu izcīnīja Ņikita Petruņins, bet 3. vietā – sporta vecmeistars Jānis Opincāns.

Šautriņu metēji gaida jaunus dalībniekus katru piektdienas vakaru Viļānu arodskolas sporta zālē pulksten 19.00, lai aktīvi pavadītu laiku un uzspēlētu dartu.


Темы: , , ,
Написать комментарий