Rīgā notika īstu džentelmeņu konkurss (Foto)

8.marta priekšvakarā tirdzniecības centrā "Orange Cash&Carry" notika konkurss "Lieliskie džentelmeņi".

Konkursā piedalījā trīs komandas: "kulturālais" bārs “Sapņi un kokteiļi”, restorāns "Cup&Cino" un disko bārs "Angostea". Džentelmeņiem bija jāizpilda trīs, ne pārāk viegli uzdevumi. Pirmais – 5 minūšu laikā jāsameklē veikalā nepieciešamos produktus, lai sagatavotu ēdienu, kas iepriecinātu dāmas. Turklāt jāizvēlas ēdienam piemērots vīns. Otrais – 20 minūšu laikā jāsagatavo ēdiens, un trešais – piecu minūšu laikā skaisti jāuzklāj galds.

фото

Ātrumsacensības veikalā

фото

"Džentlmeņa komplekts"

фото

"Sapņi un kokteiļi" komanda

фото

Konkursa vadītājs - TV žurnālists un kulinārijas guru Egils Zariņš

фото

Žūrijas pārstāves - uzņēmēja Iveta Feldmane (no kreisās) un PR speciāliste, sieviešu kluba "Emergo" vadītāja Elita Drāke

Kompetentā žūrija, kurā darbojās Latvijā pazīstami cilvēki, novērtēja džentelmeņu centienus un sadalīja vietas. Par uzvarētājiem kļuva vīrieši no "Sapņi un kokteiļi", otrajā vietā ierindojās džentelmeņi no "Cup&Cino" (viņu sagatavotais ēdiens garšoja pazīstamajam pavāram Elmāram Tannim, taču "Sapņi un kokteiļi" puišu sagatavotā ēdiena "prezentācija" īpaši "gāja pie sirds" žūrijas dāmām, kuru viedoklī, protams, ieklausījās. Savukārt godpilno trešo vietu ieņēma "Angostea" kulināri.

фото

Uzkodas dāmām no "Angostea"

фото

Kulinārijas brīnumi no "Cup&Cino"

фото

"Sapņi un kokteiļi" puišu klātais galds.

фото

Žūrijas pārstāvji ( no kreisās) : veselības aizsardzības ministre Ingrīda Circene, horeogrāfs Edmunds Veizāns, dziedātājs Roberto Meloni un biznesa lēdija Iveta Feldmane novērtē ēdienus.

фото

Žūrijas priekšsēdētājs, pazīstamais pavārs Elmārs Tannis uzticas tikai savai garšu gaumei

фото

Uzvarētāju komanda

Foto: Māris Morkāns/MixNews.lv

 


Написать комментарий