Daugavpils hokejisti uzvar baltkrievus, poļus un krievus

foto: avangard-altai.ru
foto: avangard-altai.ru

No 8. līdz 10. martam Daugavpilī norisinājās starptautiskās sacensības hokejā bērniem “Daugavpils Cup 2013”, informē Sporta pārvaldes portāls. 

Pateicoties uzvarām visās spēlēs, noslēguma tabulā Daugavpilij iegūta pirmā vieta. Kārtējā „Daugavpils Cup” turnīrā šoreiz sacentās 2001./2002. gadā dzimušie hokejisti. Daugavpils BJSS komanda šajās spēlēs nodemonstrēja lielisku sniegumu. Pirmajā mačā līdzīgā spēlē ar 7:5 tika apspēlēti Novopolockas „Himik” vienaudži, bet nākamajā cīņā sagrauti Varšavas hokejisti – 17:0.

Grupas pēdējā mačā pretī stājās galvenā konkurente Sanktpēterburgas „Ņeva”. Daugavpilieši šajā duelī bija pārāki ar 5:3. Pusfinālā vēlreiz tika sagrauta Varšava (21:0), pēc kā sekoja fināltikšanās ar „Ņeva”. Vēl pusotru minūti līdz finālsirēani Daugavpils bija vadībā ar 4:1, tomēr krievi spēja atjaunot intrigu, panākot 3:4. Šoreiz gan mūsējie vairāk vaļības nepieļāva.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Artūrs Pontags, labākā aizsarga tituls Jegoram Mateiko, bet labākais vārtsargs Jegors Loginovs. 


Написать комментарий