Daugavpilī norisinājās turnīrs „Musashi Cup 2013”

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

9. martā Daugavpils 10. vidusskolas sporta zālē norisinājās tradicionālais turnīrs „Musashi Cup 2013”, informē Sporta pārvaldes portāls. 

Par labāko tituliem cīnījās četru pilsētu pārstāvji – Dagdas, Ilūkstes, Daugavpils un Rēzeknes. Sacensības tika atklātas ar kendo un karatē atestāciju. Pēc veiksmīgās vingrinājumu atrādīšanas tika uzsāktas sacensības kendo starp iesācējiem. Pie uzvaras tika Romāns Asačovs, aiz sevis atstājot Annu Januško, Ilonu Jefimovu un Karīnu Čimbaraiti. Savā grupā uzvara arī Markam Aširovam.

Pieredzējušo grupā uzvara Markam Badaljanam, otrais bija Oļegs Tribrats, bet trešo vietu dalīja Iļja Gaimovičs un Pāvels Jahundovičs. Visi viņi pārstāvēja „Musashi” klubu. Par kaujas garu īpašo balvu saņēma Ņikita Šarapovs.

Jaukto stilu grupā no daugavpiliešiem labākie sasniegumi Konstantīnam Zelenkovam (2.vieta) un Vadimam Černihovičam (3.). Arnis Pirožoks ieguva pirmo vietu 30 kg grupā, bet trešais bija Artūrs Kudeiko. 65kg grupā no „Musashi” pārstāvjiem otro vietu ieguva Aleksejs Mališevs.

75 kg grupā nepārspēts Dmitrijs Petrovs, aiz sevis atstājot Māri Dobrovoļski. Starp dāmām pirmā Ilona Jefimova.

Visvecākajā grupā uzvara Vadimam Stepanovam, bet otrā vieta Ruslanam Jandujevam. Balvu par kaujas garu saņēma Žanis Jančenko. Sacensību organizētāji izsaka pateicību par atbalstu Daugavpils Domei.


Написать комментарий