Šodien Daugavpils izlase spēlēs pret ASV studentiem

foto: rus.delfi.lv
foto: rus.delfi.lv

Daugavpilī 12. martā gaidāma vēl nebijusi hokeja spēle, kurā savā starpā tiksies ASV studentu vienība „Liberty Flames” un Daugavpils pilsētas komanda. Spēles sākums plkst. 19:00, informē Sporta pārvaldes portāls. 

Kļuvis zināms Daugavpils komandas sastāvs. Virdžīnijas štata hokejisti veselu nedēļu viesosies Latvijā, aizvadot draudzības spēles ar Daugavpils, Jelgavas un Tukuma komandām. Kā pirmā pieturvieta izvēlēta Daugavpils, kur ASV hokejisti (šajā komandā ir arī daudz kanādiešu) ne tikai trenēsies hokeja cīņai, bet arī apmeklēs bērnu namu „Priedīte”, tiksies ar Daugavpils Universitātes studentiem, trenēsies ar Daugavpils BJSS jaunajiem audzēkņiem un plašāk iepazīsies ar reliģisko dzīvi Daugavpilī.

Par viesošanās kulmināciju kļūs 12. marta hokeja spēle ledus hallē pret Daugavpils izlasi. Spēles sākums plkst. 19:00. Pieaugušajiem biļetes maksās 1 latu, bet bērniem/pensionāriem/studentiem uz pusi lētāk. Šī būs pirmā spēle Daugavpilī, kurā mūsu komanda sacentīsies ar ASV studentiem. Periodu starplaikos ar saviem priekšnesumiem priecēs Daugavpils daiļslidotāji. 


Темы: , , , , ,
Написать комментарий