Visas iesniegtās uzņēmējdarbības idejas konkursam «Esi uzņēmējs 2013” ir nonākušas nākamajā atlases kārtā

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Gorod.lv jau rakstīja, ka Daugavpils novada dome jau otro reizi organizē konkursu jauniešiem "Esi uzņēmējs 2013". Ir jāatgādina, ka 8. martā sākās pieteikumu iesniegšana

Daina Kriviņa, projektu koordinatore Daugavpils novada domē, korespondentam Gorod.lv pastāstīja, ka 12. martā notika komiteju sēde, kurā izskatīja pieteikumus, kopumā bija 11. Rezultātā bija pieņemts lēmums atbalstīt visus 11 pieteikumus, tagad būs otrā atlases kārta, toties dalībniekiem vēl vajadzēs saņemt oficiālu apstiprinājumu uz norādītajām elektroniskajām adresēm.

Pēc D. Kriviņas teiktā, tagad jaunieši no Daugavpils, Kalupes, Medumiem, Līksnas un Salienes sagaidīs apmācība, satikšanās ar uzņēmējiem, būs izdarīts viss, kas būs nepieciešams uzņēmējdarbības ideju realizēšanai. Šogad iesniegtās idejas ir realizējamas. Ja pagājušajā gadā jaunieši rakstīja darbus, kuru nevarēja īstenot finansējuma dēļ vai kādu citu trūkumu dēļ, tad šogad iesniegtās idejas ir pilnīgi realizējamas.

Ir jāatgādina tas, ka maija vidū, kad pasākumi beigsies, būs noteiktas trīs labākās kandidatūras. Uzvarētājs saņems 500 latus, otrā vieta – 400 lati, trešā vieta – 300 lati. Būs arī dāvātas dāvanas no sponsoriem un kompetentām personām.


Написать комментарий