Nepatīkamu pārsteigumu piedzīvo varonis, kurš «gāja cīņā" ar haizivi

foto: Ekrānuzņēmums
foto: Ekrānuzņēmums

Kāds brits, kurš janvāra beigās nokļuva pasaules mediju uzmanības centrā, jo pludmalē Austrālijā «uzveicis haizivi», tieši plašsaziņas līdzekļu uzmanības dēļ iekūlies nepatikšanās.

Jau tika vēstīja, ka 62 gadus vecs tūrists no Lielbritānijas Pols Maršalsī kļuvis par varoni, stājoties pretī haizivij, kas iepeldēja atpūtnieku pārpildītā pludmalē Austrālijā.

Pensionārs pamanīja haizivi, tāpēc ilgi nedomājot, meties cīņā ar to, lai pasargātu netālu esošos bērnus. Seniors paķēra haizivi aiz astes un sāka to vilkt prom, izvairoties no saniknotās haizivs žokļiem.

Tagad britu mediji vēstī, ka pēc šī incidenta vīrietis zaudējis darbu, jo darba devēji uzskatījuši, ka viņam ir «slimības lapa», kamēr pats Maršalsī cepis gaļu Austrālijas pludmalē.

Darba devēji uzteikuma vēstulē viņam paziņoja, ka, lai arī viņš bijis darba nespējīgs, tomēr pietiekami vesels, lai dotos uz Austrāliju un, saskaņā ar videomateriāliem, stāties pretī haizivij.

Maršalsī tagad bažījas par to, kā atrast jaunu darbu un par šo tēmu arī pajokojis: «Ko man tagad darīt? Manā pilsētā nav daudz haizivju cīkstoņu vakanču.»

Gan Maršalsī, gan viņa sievai bijusi slimības lapa un mediķi ieteikuši doties uz Austrāliju. Tāpat līdzīga iemesla dēļ darbu zaudējusi arī vīrieša sieva.

«Ja es nedotos glābt bērnus todien pludmalē, tad man un manai sievai joprojām būtu darbs,» loģiski secinājis vīrietis, kurš ir satriekts par darba devēju rīcību - atlaist abus, paziņojot par to rakstiski un neveicot pārrunas.


Написать комментарий