Daugavpils pilsētas domē sveica KVN Eiropas līgas uzvarētāju – komandu „Naša”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada februārī Daugavpils KVN (Jautro un atjautīgo kluba) komanda „Naša” kļuva par Štutgartes Atklātā kausa uzvarētāju un ieguva galveno balvu – Eiropas kausu.

Otrdien, 12.martā, jauniešus, kuri popularizēja mūsu pilsētas vārdu, sveica Daugavpils pilsētas domē. Diemžēl visa komanda „Naša” 10 cilvēku skaitā nevarēja piedalīties pasākumā, jo daudzi no tās dalībniekiem studē galvaspilsētā. Savukārt klātesošie komandas dalībnieki pastāstīja pilsētas vadībai par braucienu, saviem iespaidiem, spēli un nākotnes plāniem. (Par Vācijā notikušo spēli portāls stāstījis šeit).

Pilsētas Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pateicās jauniešiem par patriotismu un novēlēja droši uzspraust dažādus mērķus un tiekties pēc uzvarām. „Jūs esat gudri, talantīgi jaunie cilvēki, jums piemīt neatkarīgums un mērķtiecība. Novēlu saglabāt šīs īpašības, pielietojot tās gan spēlē, gan dzīvē. Esmu pārliecināta, ka tieši Daugavpils atmosfēra dod jums spēku”, - teica Domes priekšsēdētāja.

KVN komandu dalībnieki ne tikai ar pilnu emocionālo atdevi iesaistās spēlē, bet viņiem jārēķinās arī ar finansiālo pusi, jo dažāda līmeņa sacensības ir neatņemama šīs spēles sastāvdaļa. Tādēļ pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičs ieteica jautriem un atjautīgiem piedalīties konkursā, lai saņemtu Sabiedrisko organizāciju fonda finansējumu un iesniegt savu pieteikumu līdz 1.aprīlim. Jaunieši piekrita pieteikties konkursam no reģistrētās „Latgales līgas” vārda.

Komandas dalībniekiem pasniedza nelielas piemiņas balvas, pasākuma dalībnieki kopā nofotografējās.
Komandas „Naša” priekšā ir dalība Līgā „Rīga”, spēle notiks nākamnedēļ. Novēlam jauniešiem optimismu, veiksmi un uzvaras!



Написать комментарий