J.Urbanovičs: Neviens pašreizējais Daugavpils domes deputāts nav SC sarakstā

foto: saeima.lv
foto: saeima.lv

Sociāldemokrātiskās partijas „Saskaņas centrs” valdes loceklis Jānis Urbanovičs paziņoja, ka 12.martā partijas valdes sēdē tika apstiprināts saraksts var kandidātiem, kuri piedalīsies pašvaldību vēlēšanās, tostarp kandidēs uz deputātu amatiem Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

SC kandidātu sarakstā, kuri pretendē uz deputātu amatiem Daugavpils pilsētas pašvaldībā, nav neviena cilvēka, kurš pašlaik darbojas kā Daugavpils pilsētas Domes deputāts, paziņoja J.Urbanovičs, paskaidrojot, ka tas esot saistīts ar to, ka pilsētnieki visai negatīvi vērtē pašreizējā Domes sastāva darbu, par ko liecina veiktā pētījuma rezultāti. Kā iemesls tiek minēts arī tas, ka partija vēlētos atjaunināties un tai nav nekā personīga pret Domes deputātiem.

„Katrs no Daugavpils pilsētas domes deputātiem, kurš iepriekšējās vēlēšanās kandidēja no SC saraksta, sasniedza noteiktus rezultātus, tomēr lieli panākumi pilsētas labā netika panākti, par ko liecina vairāki Domes darbības fakti. Tādējādi, kopējais deputātu rezultāts neliek viņus atbalstīt, piedāvājot iespēju pārstāvēt iedzīvotāju intereses pašvaldībā”, - atzīmēja J.Urbanovičs.

Saeimas frakcijas „Saskaņas centrs” līderis piebilda, ka Daugavpils iedzīvotāji esot neapmierināti ar pašreizējo Domi, tādēļ arī pārējām partijām vajadzētu padomāt par to, cik labi strādājuši to pārstāvji.

Runājot par Daugavpils pilsētas domes deputātiem, kuri nav iekļauti sarakstā, pēc J.Urbanoviča domām, ja viņi izdarīs secinājumus un neturēs ļaunu prātu, viņi var saņemt partijas atbalstu un, iespējams, turpinās citā veidā strādāt pilsētas labā.

SC kandidātu saraksts, kuri pretendē uz deputātu amatiem Daugavpils pilsētas pašvaldībā, tiks publicēts likumā noteiktā termiņā – aprīļa vidū.

Atgādināsim, ka pašreizējā Daugavpils pilsētas domes sastāvā darbojas sekojošie deputāti no SC saraksta: Vitālijs Azarevičs, Vjačeslavs Širjakovs, Vladimirs Nadeždins.


Написать комментарий