V.Nadeždins: SC lēmumus par pašreizējo deputātu neiekļaušanu sarakstā ir neētisks

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes deputāts no „Saskaņas centra” Vladimirs Nadeždins paziņoja portālam Gorod.lv, ka, viņaprāt, partijas valdes lēmumus par pašreizējo deputātu neiekļaušanu pretendentu sarakstā, kuri kandidēs pašvaldību vēlēšanās, ir neētisks.

V.Nadeždins paziņoja, ka pirms lēmuma pieņemšanas viņš netika aicināts uz pārrunām, būtu pareizāk, ja cilvēkiem, kuri netika iekļauti sarakstā, tiktu paziņots, ko viņi bija darījuši nepareizi: slikti strādājuši vai izdarījuši kādu pārkāpumu.   

Deputāts atzīmēja, ka lēmums tika pieņemts vietējā valdē, tomēr var kļūt par galīgo lēmumu. Atbildot uz jautājumu, vai viņš kandidēs no kādas citas partijas un varēs saglabāt esošo Biznesa attīstības nodaļas vadītāja amatu, V.Nadeždins norādīja, ka deputāta darbs un darbs nodaļā ir divas dažādas lietas. Deputāts piebilda, ka viņam patīkot strādāt par nodaļas vadītāju, un šajā amatā viņš esot daudz paveicis.  

Atgādināsim, ka sociāldemokrātiskās partijas „Saskaņas centrs” valdes loceklis Jānis Urbanovičs paziņoja, ka SC sarakstā nav neviena cilvēka, kurš pašlaik ir Daugavpils pilsētas domes deputāts, kas esot saistīts ar pilsētnieku negatīvu pašreizējā Domes sastāva darba vērtējumu.


Написать комментарий