Līdzekļus Grand Prix rīkošanai Spīdveja klubs saņems pēc jaunās vadības apstiprināšanas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Atbildot uz žurnālistu jautājumiem, Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja apliecināja, ka no Finanšu komitejas sēdes dienas kārtības tika noņemts jautājums par naudas līdzekļu 50 tūkstošu latu apmērā iedalīšanu Spīdveja klubam Grand Prix rīkošanai.

Ž.Kulakova paskaidroja, ka minētajam lēmumam esot organizatoriskais raksturs. Sakarā ar to, ka spīdveja kluba Speedway Grand prix of Latvia vadītājs Vladimirs Ribņikovs iesniedzis atlūgumu, pašvaldībā nolēma, ka sākumā jāapstiprina jaunā kluba vadība, kura atbildēs par iedalīto finansējumu un par sacensību rīkošanu augustā.

Jautājums par finansējuma piešķiršanu esot atklāts un tiks izskatīts pēc tam, kad klubā tiks atrisināti organizatoriskie jautājumi: tiks sakārtoti visi dokumenti un apstiprināta jaunā valde, jo pašlaik valdē ir cilvēki, kuri sen nepiedalās jautājumu risināšanā, paziņoja Ž.Kulakova.

Pilsētas Domes priekšsēdētāja neapstiprināja bažas, ka finansējumam jābūt iedalītam tagad, atzīmējot, ka saskaņā ar viņas rīcībā esošo informāciju, ir pietiekami daudz laika, lai to izdarītu.
 


Написать комментарий