M.Balalaikins: Mēs visi cenšamies rādīt labu piemēru studentiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrdien, 12.martā, pilsētas teātra Lielajā zālē notika Daugavpils universitātes Studentu padomes „Gada balvas 2012” svinīga pasniegšanas ceremonija.

Augstskolas īpašas balvas tika pasniegtas dažiem cilvēkiem, kuru vidū bija arī vadošais pētnieks Maksims Balalaikins.
„Tā ir ļoti nozīmīga balva, tāpēc esmu pateicīgs par šo nomināciju. Balvas piešķiršana ir pateicība par paveikto, kā arī tā mudina arī nākotnē tiekties pēc panākumiem, nodrošinot pētījumu augsto līmeni un censties saņemt vēl vairāk zinātnes balvu.
Mēs visi cenšamies rādīt labu piemēru studentiem, palīdzam viņiem izvēlēties turpmākās darbības virzienu, parādam, ko var sasniegt un kādā virzienā jāstrādā.

Strādājot zinātnes jomā, sadarbojamies ar zinātniekiem no Krievijas, Vācijas, Francijas, ASV un citām valstīm. Runājot par publikāciju, rakstot doktora disertāciju, tika uzrakstīti vairāki raksti, tostarp arī tie, kuri tika citēti Scopus bāzē, turpmāk plānoju uzstādīt augstāku latiņu un publicēt darbus Web of Science.

Saņemot doktora grādu, ieguvu arī jaunas iespējas – kļuvu par ekspertu Dabas aizsardzības pārvaldē, Latvijas Zinātnes padomē, pateicoties kam varu paplašināt savu redzesloku. Jāatceras, ka cilvēks nav ierobežots savās iespējās”, - portālam Gorod.lv pastāstīja M.Balalaikins.


Написать комментарий