Rokjāni izcīnīja Sventes pagasta sportiskākās ģimenes titulu

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

2013. gada 9. martā Sventes vidusskolas sporta zālē notika Sventes pagasta 3. Ģimeņu sporta svētki "Tētis, mamma un es – sportiska ģimene", informē Daugavpils novada portāls.

Sacensībās piedalījās pagasta 11 sportiskās ģimenes, kuras sacentās 7 dažādos sporta uzdevumos un viktorīnā "Veseli zobi".

Apkopojot rezultātus, sportiskākās ģimenes titulu un piemiņas kausu izcīnīja Rokjānu ģimene, kuras sastāvā startēja Armands ar mammu Ivetu un tēti Aldi. Armanda komanda izcīnīja 1. vietu basketbola metienos un basketbola piespēlēs, 2.vietu šautriņu mešanā, lidojošo šķīvīšu metienos un jautrajā stafetē. Jāatzīmē, ka mamma Iveta ir novada sieviešu basketbola izlases komandas spēlētāja un tētis Aldis ir daudzkārtējs novada čempionātu godalgoto vietu ieguvējs basketbolā un volejbolā.

Kopvērtējumā 2. vietu izcīnīja Valērijas Sokolovas komanda, kura bija labākā florbola stafetē un lidojošo šķīvīšu mešanā. 3.vietā Ričarda Petaško ģimene, kura bija labākā šautriņu mešanā. 

Visas komandas saņēma Mutes veselības centra balvas. Uzvarētāji tika apbalvoti ar novada Sporta nodaļas kausiem, medaļām un piemiņas nozīmītēm. Visas ģimenes saņēma SIA "Antaris" un Sventes vidusskolas sarūpētās saldās balvas.

Sacensību kopvērtējuma tabula.


Написать комментарий