Daugavpilieši var palīdzēt deju kolektīvam «Avotiņš" cienīgi sagaidīt jubileju

foto: labiedarbi.lv
foto: labiedarbi.lv

Nākamgad viens no populārākajiem Daugavpils deju kolektīviem "Avotiņš" svinēs 40 gadu jubileju. Kolektīvs sen iekarojis skatītāju sirdis, tā koncerti pulcina pilnas zāles, deju kolektīva pieaugušu dalībnieku bērni arī dejo "Avotiņā". 

Lai nākamā gadā rudenī ieplānotais jubilejas koncerts kļūtu par spilgtu notikumu, kolektīvam nepieciešams iegādāties jaunus tērpus un profesionālos apavus. Tādēļ no 1.marta portālā labiedarbi.lv var atbalstīt Daugavpils deju kolektīvu, bezmaksas nobalsojot par to.

Projektā minētā summa ir 2 834 lati. Šobrīd "Avotiņš" ieņem 3.vietu ar 5 894 balsīm, kas nozīmē, ka uzvara ir tuvu. Nobalsot par deju kolektīvu var šeit.

Deju kolektīvs tika dibināts 1974.gadā. Kolektīva vadītāja ir Ludmila Novikova, tajā darbojas vairāk nekā 75 bērni un jaunieši vecumā no 4 līdz 18 gadiem. Ik gadu labdarības atskaites koncertos kolektīvs sniedz prieku daudziem skatītājiem. Kolektīvs aktīvi piedalās dažādos konkursos un festivālos ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Ansamblis ir starptautiskā konkursa, kas 2002.gadā norisinājās Itālijā, laureāts, piedalījies konkursos Somijā, Zviedrijā un Krievijā.

Pavisam nesen daugavpilieši palīdzēja savākt nepieciešamo naudas summu, kas bija vajadzīga Krievu vidusskolas-liceja deju kolektīvam "Balaguri". Ir pasūtīti jauni tautas tērpi, kurus drīz varēs redzēt kolektīva uzstāšanos laikā.

Tagad mēs varam palīdzēt vēl vienam talantīgajam deju kolektīvam, līdz 31.martam bezmaksas nobalsojot par to mājas lapā labiedarbi.lv.


Написать комментарий