Ķīpsalas izstādē “Auto 2013” tiks pārstāvētas 24 auto markas

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Ikgadējā auto industrijas izstādē "Auto 2013", kas norisināsies Ķīpsalā no 26. līdz 28. aprīlim, būs pārstāvētas 24 automobiļu markas, apmeklētājiem piedāvājot ne tikai zemākas jaunu auto cenas, bet arī izdevīgus auto servisa pakalpojumu piedāvājumus, portālu "Delfi" informēja Auto asociācijā.

"Šāgada izstādi esam plānojuši ne tikai kā jauno auto modeļu parādi, bet galvenokārt kā auto tirdzniecību veicinošu pasākumu ar apjomīgu un kvalitatīvu piedāvājumu klāstu," norāda asociācijas prezidents Andris Kulbergs.

"Ikviens jaunu automobiļu tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmums izstādē iegūst iespēju gan izstādīt piedāvātos automobiļus, gan testa braucienos iepazīstināt apmeklētājus ar auto funkcionalitāti un priekšrocībām, kā arī uzrunāt tos auto lietotājus, kuri dažādu maldīgu pieņēmumu iespaidā nemaz nenonāk līdz autorizētajiem servisiem," apmeklētājus izmantot izstādē piedāvātās iespējas mudina Ģirts Zemītis, SIA "Auto Blitz" vadītājs.

Kā ierasts, izstāde "Auto 2013" apvienos visus auto industrijas virzienus ar tās tematiskajām sadaļām: "Auto", "Transporta tehnika", "Auto mehānika" un "Auto Exotica".

Izstādes sadaļā "Auto" būs eksponētas šādas automobiļu markas: "Alfa Romeo", "Chevrolet", "Chrysler", "Dacia", "Dodge", "Fiat", "Hyundai", "Isuzu", "Jeep", "KIA", "Nissan", "Opel", "Peugeot", "Renault", "Seat", "Suzuki" un "Volvo", savukārt no kravas automobiļiem – "MAN", "Maz", "Mercedes-Benz", "Scania", "Setra", "Unimog" un "Volvo Truck".

Tiek plānota arī konkursa "Latvijas Gada auto 2014" kandidātu ekspozīcija, kurā apmeklētāji varēs aplūkot jaunākos automobiļus, kuri konkursā cīnīsies par Gada auto titulu.

Iepriekšējo izstādi "Auto 2012" kopumā apmeklēja 29 123 apmeklētāji, tai skaitā 5 200 īpaši aicināti nozares profesionāļi un uzņēmēji. Tajā, ietverot visas tematiskās sadaļas, piedalījās 193 uzņēmumi no Latvijas, Beļģijas, Igaunijas, Krievijas, Lietuvas, Polijas, Slovākijas, Somijas un Zviedrijas.


Написать комментарий