Daugavpils novadā izskanēja pirmā “Pavasara melodija”

foto: O. Ņikitina
foto: O. Ņikitina

16.martā plkst.18:00 Biķernieku pagasta kultūras centrā norisinājās pasākums "Pavasara melodija", kuru organizēja Daugavpils novada jaunieši. 

Daugavpils novada domes jaunatnes lietu speciāliste Oļesja Ņikitina pastāstīja portālam Gorod.lv, ka vakara gaitā jaunieši no Biķernieku, Maļinovas, Demenes, Līksnas, Tabores, Naujenes, Kalupes, Vecsalienas, Medumu, Laucesas, Skrudalienas un Sventes pagastiem dziedāja, dejoja, lasīja dzeju un piedāvāja skatītāju uzmanībai teātra uzvedumus.

Pēc O.Ņikitinas vārdiem, pasākumu atklāja jauniete Olga Pankova no Biķernieku pagasta, kura dziedāja franču valodā, pēc tam uzstājās jaunieši no Laucesas pagasta, kuri bija sagatavojuši lugu par to, ka sievietes ir tikpat stipras, kā vīrieši. Vēlāk meitenes no Tabores pagasta parādīja jautru deju, savukārt jaunieši no Naujenes pagasta nodejoja breiku.

Vakara turpinājumā Sintija Ģipetre no Līksnas pagasta nodziedāja lirisku dziesmu, bet deju grupa "Flash" iepriecināja skatītājus ar enerģisku deju. Savukārt Maļinovas pagasta jauniešu uzstāšanās apliecināja, ka pagastā dzīvo enerģiski un sportiski jaunie cilvēki. Meitenes no Kalupes pagasta bija sagatavojuši deju "Ulla Dulla". Inga Mukāne no Sventes pagasta nodemonstrēja savas ģitārspēles prasmes. Medumu pagasta jaunieši nodejoja hiphopu, bet Mihails Rižijs nolasīja S.Jeseņina dzejoli. Uzstājās arī deju grupa "Tornado" no Skrudalienas pagasta un deju grupa no Vecsalienas pagasta.

Koncerta noslēgumā jaunatnes lietu speciāliste pateicās vakara dalībniekiem, atzīmējot, ka jauniešiem jādod iespēja izpausties, viņa pateicās pasākuma rīkotājiem un vakara vadītājiem – Iļjam Ivanovam, Annai Vasiļjevai un Dmitrijam Romanovam. Īpaša pateicība tika izteikta visiem koncerta skatītājiem – koncerta dalībnieku vecākiem, draugiem un paziņām.



Написать комментарий