Lieldienu priekšvakarā LCB notiks radošās darbnīcas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Latgales Centrālajā bibliotēkā (LCB) var ne tikai atrast nepieciešamo daiļliteratūru, iepazīties ar periodiku un sameklēt informāciju internetā, bet arī apgūt jaunas iemaņas un prasmes.

Lieldienu priekšvakarā LCB aicina visus interesentus apmeklēt radošās darbnīcas. Tiek uzskatīts, ka labākā dāvana ir pašu rokām izgatavota dāvana, tāpēc radošo darbnīcu dalībniekiem būs iespēja iemācīties izgatavot Lieldienu kartiņas, kuras iepriecinās draugus un radus.

Trešdien, 20.martā plkst.16.00 LCB periodikas zālē notiks radošā darbnīca, kurā interesenti apgūs Lieldienu apsveikuma kartiņu izšūšanas tehniku, paraugstundu vadīs rokdarbniece Larisa Vingre.

Pēc nedēļas, pirmdien, 25.martā, paredzēta vēl viena radošā darbnīca, kura tiks veltīta māla svilpaunieku veidošanai, paraugstundu vadīs Špogu Mūzikas un mākslas skolas skolotāja Ilona Abdulajeva.

Pēc radošo darbnīcu rīkotājas LCB Periodikas lasītavas vadītājas Skaidrītes Daukštes vārdiem, vistīkamākais ir dāvināt otram dvēseles siltumu, kas atspoguļojas īpaši viņam darinātā dāvanā. Turklāt dāvināšanas prieks sagādā ļoti pozitīvas emocijas.

Visiem interesentiem jāpiesakās pa tālr. 654 76345 vai rakstot uz e-pastu skaidrite.daukste@lcb.lv. Vietu skaits ir ierobežots.


Написать комментарий