Rēzeknē notiks starptautisks volejbola turnīrs

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

No 22. līdz 24. martam Rēzeknes 1. vidusskolas sporta zālē (Dzirnavu ielā 3a) un Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta namā (18. novembra ielā 39) notiks kārtējais no projekta "CrossBo Active" turnīriem – volejbola turnīrs, kurā piedalīsies komandas no Latgales reģiona un Pleskavas apgabala, informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

Sporta turnīrā par uzvaru cīnīsies 1996. gadā dzimušu un vecāku sieviešu un vīriešu volejbola komandas no Rēzeknes, Daugavpils, Preiļu, Balvu, Ludzas, Kārsavas pilsētām un novadiem, Vecsalienas pagasta, Pleskavas pilsētas un rajona, Palkino un Pečoriem.

Ielūdzam visus sporta pasākumu cienītājus un interesentus uz svinīgo starptautiskā volejbola turnīra atklāšanu, kura notiks 22. martā plkst. 16.00 Rēzeknes 1. vidusskolas sporta zālē, Dzirnavu ielā 3a.

Projektu ELRI-130  "Promotion of Healthy Life-Style Organizing Sport Events in Latgale and Pskov Regions" (CrossBo Active) realizē Latgales reģiona attīstības aģentūra sadarbībā ar Pleskavas bērnu papildus izglītības Valsts budžeta izglītības iestādi „Bērnu – jauniešu sporta sagatavošanas centrs” Igaunijas-Latvijas-Krievijas Pārrobežu sadarbības programmas Eiropas Kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros, vispārējais projekta mērķis – veicināt Latvijas un Krievijas pārrobežas reģiona iedzīvotāju iesaistīšanos veselīga dzīvesveida aktivitātēs, tādējādi sekmējot integrētāku un veselīgāku sabiedrību. Projekta ietvaros plānots organizēt 17 turnīrus (4 basketbola, 5 volejbola, 2 telpu futbola, 2 strītbola un 2 futbola, 1 hokeja un 1 handbola) Latvijā un Krievijā, kuros piedalīsies Latgales reģiona un Pleskavas apgabala sportistu (vīriešu, sieviešu un jauniešu) komandas.


Написать комментарий