Apbalvo logo konkursa «Ražots Balvos» dalībniekus

Uzrunā Balvu novada pašvaldības izpilddirektore Inta Kaļva. Foto balvi.lv
Uzrunā Balvu novada pašvaldības izpilddirektore Inta Kaļva. Foto balvi.lv

Trešdienas pēcpusdienā Ziemeļlatgales biznesa centrā pulcējās uzņēmēji, konkursa „Ražots Balvos” dalībnieki un vērtētāji, lai apbalvotu konkursa uzvarētājus un iepazītos ar sava novada uzņēmēju ražoto produkciju, vēsta Balvas novada portāls.

Viktors Šļuncevs, Ziemeļlatgales biznesa centra vadītājs pateicās visiem dalībniekiem, kuri ieguldīja darbu un piedalījās konkursā. „Ieguvēji ir vairāki, uzvarētājs ir viens”, teica V. Šļuncevs, apbalvojot pirmās vietas ieguvēju Evitu Slišāni, kuras izveidotais logo „Ražots Balvos” rotās AS „Balvu maiznieks”, SIA „Eco Fabrika” un SIA „Bela Kandelo” ražoto produkciju. Šie uzņēmumi būs pirmie logo lietotāji. Piemiņas balvas saņēma arī Una Truhanova, Nellija Teilāne un Zanda Kravale.

Arī Balvu novada pašvaldības izpilddirektore Inta Kaļva pateicās visiem konkursa dalībniekiem, īpaši mazajiem māksliniekiem – par radošumu un oriģinalitāti. Izpilddirektore uzsvēra, ka logo būs mūsu atpazīstamības simbols, kas ar produkciju nonāks gan daudzviet Latvijā, gan ārpus valsts robežām. „Mums ir jāturpina strādāt un rast jaunas idejas, ko vēl varam ražot te, Balvos. Latgale ir iespēju zeme, ir pierādījies, ka veiksmīgi varam darboties, ja vien ir vēlme to darīt. Lai visiem izdodas! ”, teica I. Kaļva.

Pēc apbalvošanas visiem klātesošajiem bija iespēja nodegustēt SIA „Balvu maiznieks” jaunāko produkciju – sīpolu, nātru maizi, maizi ar rozīnēm un citus gardumus, kā arī iespēja iepazīties ar SIA „Eco Fabrika” ražotajiem trikotāžas izstrādājumiem – skolas formām, cimdiem, zeķēm, jakām utt. Savukārt jaunieši no Balvu Amatniecības vidusskolas prezentēja sava mācību uzņēmuma SIA „Amatnieki” saražotos bišu stropus, kuri tapuši sadarbībā ar uzņēmēju Māru Bērziņu. Trīs bišu stropus no 6 pasūtītajiem uzņēmēja dāvinās Latgales reģionālajam atbalsta centram „Rasas pērles”. Noslēgumā uzņēmuma SIA „Bela Kandelo” vadītāja pastāstīja par sava biznesa uzsākšanu un demonstrēja krāšņo sveču liešanas tehniku.

Galerija


Написать комментарий