L. Kozlovska: šogad turpināsim strādāt pie tūristu piesaistīšanas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālam Gorod.lv Daugavpils novada Tūrisma informācijas centra vadītāja Lolita Kozlovska pastāstīja, ka šogad Daugavpils dome izdalīja tikpat līdzekļu centra darbībai kā pagājušajā gadā, tāpēc centra darba apjomi nemainīsies.

Svarīgākais virziens ir tūristu apkalpošana, drukas materiālu izplatīšana, piedalīšanās izstādēs ar mērķi prezentēt reģionu un novadu.

L. Kozlovska atzīmēja, ka tūristiem centrs piedāvā ceļvedi (5 valodās), karti (3 valodās) un bukletus par cietoksni (3 valodās), karti A3 formātā, kur tiek norādīti apskates objekti pilsētā. Publicēs 15 tūkstošus eksemplāru, tie būs izdoti ne tikai tūristiem, bet arī izplatīs izstādēs, būs aizsūtīti uz Rīgas tūrisma centru, Rīgas dzelzceļa staciju, citu valstu vēstniecībām un uz kaimiņvalstu pilsētām.

Pagājušā gada aptauja rāda, ka lielākā daļā tūristu informāciju par pilsētu meklē internetā, tāpēc tiek turpināts centra mājas lapas pilnveidošanas darbs.

Centra vadītāja norādīja, ka drukas materiāliem ir mazāka popularitāte, tāpēc centra darbinieki cenšas izmantot vairāk internetu un sociālos tīklus.


Написать комментарий