Drosmīgs vīrietis uz veikala kases lentes izglābj mazulītes dzīvību

foto: au.ibtimes.com
foto: au.ibtimes.com

Kādā pārtikas veikalā Austrālijā norisinājusies briesmīga situācija, un to fiksējušas veikala novērošanas kameras. Divgadīga meitenīte pēkšņi zaudēja dzīvības spēku, un viņu glāba kāds drosmīgs vīrietis.

Austrālijas pilsētas Pērtas iedzīvotājs Rovans O’Nīls pārtikas veikalā gluži vienkārši stāvēja rindā pie kases, gaidot savu kārtu norēķināties par pirkumiem. Pēkšņi blakus esošā sieviete sāka izmisīgi kliegt: viņa uz rokām turēja savu divgadīgo meitiņu Šilo, kura pēkšņi bija zaudējusi samaņu un neelpoja. 

Māte izmisīgi kliedza pēc palīdzības, galvenokārt skatienu raidot vīra virzienā, kurš gan dramatiskajā brīdī atradās ārpus veikala telpām. Rovans O’Nīls reaģēja zibenīgi – viņš nolika meiteni uz kases lentas un sāka spiest uz viņas krūškurvja. Šajā mirklī veikalā ieskrēja bērna tēvs, kura kustības bija lieki haotiskas. 

O’Nīls saprata, ka spiešana uz krūtīm nepalīdz, tāpēc sāka bērnu elpināt. Un tas nostrādāja! Mazā Šilo atvēra acis un sāka pati elpot. Meitenes māte pēcāk Austrālijas medijiem teica, ka „mums neticami paveicās, ka blakus bija tieši šis cilvēks”. 

Meiteni nogādāja slimnīcā, kur tika konstatēts, ka bērnam ir drudzis, tāpēc viņa zaudējusi samaņu. Kā viss norisinājās, var redzēt videomateriālā zemāk.


Написать комментарий