Daugavpilī ir izveidota jauna partija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

2013.gadā 18.martā Politisko partiju reģistrā bija reģistrēta jauna partija – Daugavpils – mana pilsēta (DMP). Partijas prioritārie mērķi ir cieņa pret cilvēku, tautsaimniecības un rūpniecības attīstība, labklājība ģimenēs un sabiedrības veselība un izglītība.

Par partijas dibinātājiem kļuva 235 Daugavpils iedzīvotāji, strādājošie rūpniecības jomā. Partija piedalīsies pašvaldību vēlēšanās 2013.gada 1.jūnijā Daugavpilī un plāno piedalīties arī Saeimas vēlēšanās.

Daugavpils – mana pilsēta ir pilsētas partija, kura ir orientēta uz sociāldemokrātiskajām vērtībām. Partijas mērķi: iedzīvotāju labklājības uzlabošana Daugavpilī un Latvijā, valsts institūcija izveidošana, kuras ir balstītas uz brīvības, vienlīdzības, sociālā taisnīguma un garīguma principiem, ekonomikas attīstība, investīciju klimata uzlabošana un uzņēmējdarbības attīstība.

Partijas priekšsēdētāja Natālija Petrova atzīmē, ka dzelzceļš un AS „DLRR” nav atkarīgi no valsts, tomēr pašvaldības politika var radīt ietekmi. Sakarā ar to partija vēlas ietekmēt pašvaldības pieņemtos lēmumus, veidot sociāli atbildīgu pašvaldības politiku.

Partijas uzdevums būs realizēt Daugavpils intereses valsts mērogā.


Написать комментарий