Rita Strode: Rotko centra popularizēšanai nepieciešams daudz paveikt mārketinga sfērā 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Praktiski pēc mēneša, 24.aprīlī norisināsies svinīga „Marka Rotko mākslas centra” atklāšana. Plāno, ka gada laikā centru apmeklēs 90 000 apmeklētāju.

Portālam Gorod.lv Rita Strode, kuras ideja arī bija izveidot šo centru pastāstīja, ka centrs varēs eksistēt, ja to apmeklēs liels daudzums tūristu.

„Esmu pārliecināta, ka Rotko centrs būs populārs, ja skatīties uz to, ka pēdējā laikā interese pret pilsētas cietoksni un pašu pilsētu pieaug. Daugavpils teātrī apmeklētāju skaits auga par 30%, tāpēc centrā būs apmeklētāji. Žūrija, kura apmeklēja nesen centru bija pārsteigta par paveikto darbu un centra greznību.

Protams, nākotnē būs ļoti daudz jāstrādā mārketinga sfērā, jo autoritāte un pozitīvā slava nāk pēc gadiem ilga darba. Es zinu, ka centrā pašlaik darbojas speciālistu grupa, tāpēc esmu pārliecināta, ka viņiem viss izdosies.

Paša projekta realizācijas sākumā vēl Kultūras ministres Helēnas Demakovas laikā bija runa par to, ka nepieciešams izmaksāt algas centra darbiniekiem no valsts budžeta. Uzskatu, ka nepieciešams atgriezties pie šī jautājuma, jo centrs nav tikai Daugavpils lepnums, bet gan visas valsts lepnums. Tas savukārt ļaus samazināt pašvaldības izdevumus,” pastāstīja Rita Strode.


Написать комментарий

Lepnība????
Hallo, vai šajā portālā ir kāds, kas māk paskatīties vārdnīcā, ar ko atšķiras lepnums un lepnība???